Efteråret 2018

Så er vi i fuld gang igen, grundet den store interesse for Mini-Saloon har vi ændret konceptet så vi hver mandag kører løb med dem kl. 19.30 på Targa Florio, efter mini-saloon løbet køres der skiftevis LeMans og Plafit på Albert Park banen.

Har du lyst til at se om klubben er noget for dig så kig forbi en Mandag efter 18.00 og få en snak og en køretur, vi har udstyr der kan lånes, vi ser gerne nye medlemmer i klubben.

Klubben råder i øvrigt nu over 3 træbaner, Como banen er en lille 2 sporet bane bygget til Mini-Saloon og Revoslot biler,  der vil blive afholdt løb på denne bane også, banerekorden pr. d.d. er 4,430 sat af en Fiat Abarth 1000TCR.

Formålet med denne bane er at den skal lejes ud til virksomheder.

 

Næste sæson

Det blev besluttet blandt de fremmødte at vi fremover kører 3 klasser på skift hver mandag.

Plafit på Albert park

LeMans på Albert park

Mini Saloon på Targa Florio

De 2 uger hvor der køres på Albert Park, vil der såfremt der er fremmødte nok der kun deltager i Mini Saloon blive kørt således at de 2 grupper sætter på for hinanden, så alle kan køre let løb, dette for at fremme optagelsen af nye medlemmer som jo kan starte let op i mini-saloon klassen.

Det blev desuden besluttet at vi laver nogle hold løb, hvor vi prøver at seede kørerne og dermed få jævnbyrdige hold, dette skulle betyde at nye kørere også har en sejrs chance.
Holdløb vil tælle i mesterskabet, så begge kørere får samme point.

Første holdløb bliver 18.12. mini-saloon, her laver jeg en seedning blandt de fremmødte, og lader dem fra bunden vælge makker, andre gange kan det ske på andre måder, lad os blive inspirerede.

Classic udgår og bliver kun kørt ved særlige lejligheder.

Jeg har desuden oprettet en facebook side for jer som bruger FB, jeg vil kun lægge information ud som også kommer her, men FB er god til foto og video samt reklame for klubben så den bliver brugt.
https://www.facebook.com/Racerbaneklubben/

HUSK vores store skruedag den 29.12. hel dags arrangement.

Ønsker du at køre i klub?

Så kom og besøg racefun klubben, her køres med racerbiler i skala 1/24

Vi har klubaften hver mandag fra kl. 18.00

Vi kører en klasse som er meget velegnede til begyndere, bilerne købes køreklar til 899,- og der må ikke tilkøbes / monteres bedre dele, det vil sige alle biler er i princippet ens hvilket gør at løbene også bliver meget tætte, bilerne holder desuden rigtig godt så man skal ikke være mekaniker for at kunne deltage.

Vil man gerne igang så kig forbi, du/i får lov at låne en bil og en controller så i kan prøve.

Man kan godt låne bil i starten, så man lige kan se om stemningen og hobbyen er noget for en inden man investerer i en bil.
Controller kan altid lånes vi har nogle ekstra liggende til samme formål, så behøver man ikke lige investere i sådan en med det samme.

 

Mini Saloon biler:

Simca 1000 & NSU TT

Renault Gorini R8 er på trapperne, og Fiat Abart samt Mini Cooper er planlagt til 2018

 

Mandag D. 4.9. GRILL aften

På utallige opfordringer bringes grillen i kog, jeg er der tidligt og omkring 17 går jeg igang med klargøring af grillen, og vil prøve at holde den i gang til efter 19.00 så alle kan nå at få noget med.

Jeg indkøber en røvfuld pølser og smider resten i fryseren,

Bager pølsebrød, medbringer løg, ristede løg, ketchup, sennep og remoulade.

Skal i ha et stykke kød må i selv klare den, jeg sørger for tallerkener og vand og sæbe.

ps. jeg har inviteret en hjemløs hus forbi sælger til gratis grillpølser, vi skal jo hygge så hvorfor ikke tage os lidt at samfundets svageste Danskere.

Så vi ved at være klar til en ny sæson

Tiden nærmer sig, den grønne vinter er snart ovre, loftvinduet er lavet så det igen kan både åbnes og lukkes.

Albert park banen er blevet renset og smurt ind i et fint nyt lag klister.

Targa Florio har fået fældet et træ og slået et par tilskuere ihjel, snekken til snoretrækket faldt ned fra loftet under rep. af vindue. Grebet på Targa banen er fint og den bliver heller ikke renset i år. 🙂

Kalenderen har fået opdateret de første 3 måneder, vi fortsætter med Classic og Mini Saloon den sidste mandag hver måned, samt en fredag om måneden med Mini Saloon hygge.

Plafit og LeMans skiftes de øvrige mandage,  Håber vi ses i starten af august.

Modelracerbane klubben i Racefun