Køb en racerbane

Køb en lækker racerbane og kør ræs når det passer dig, brug den sammen med venner og familie eller stil i firmaet og lad personalet more sig med ugentlige konkurrencer. Eller stil den i udstillingen så kunderne kan underholdes imens de venter…..  mulighederne er mange.

I Racefun har vi specialiseret os i at producere racerbaner til andre, vi har nogle standard baner til en fast pris, eller vi kan producere netop den bane du drømmer om.
Vi kan levere baner køreklare hvor du selv fortsætter med dekorationen, eller som helt færdige baner med dekoration, lige til at køre på. mulighederne er mange, kontakt os med dine drømme og lad os gi et prisoverslag.

pt. har vi denne bane stående til salg:

Pris kr. 49.995,- som den står her, det indbefatter:
Stabilt understel i stål, Ternede stof afdækningsstykker opsat med magneter lige til at tage af og vaske, Fuld dekoreret  racerbane samlet kørespor ca. 24 m. fordelt på 2 spor, banen er i 2 moduler og kan let skilles ad og transporteres, hvert modul fylder 155 x 155 cm så samlet gulvareal er 310 x 155 cm. Der medfølger 2 helt nye  BRM skala 1/24 biler efter eget valg blandt de mange vi har stående, 2 hånd controllere, træer, buske, bjerge, bygninger og mennesker, desuden er der indbygget tidtagnings tæller system samt en 12 v. 5 amperes strømforsyning der både driver biler, skærm og computer.