Lej en racerbane

Har I brug for blikfang i udstillingen på messen, en magnet der trækker kunderne over til jeres stand, så lej en af vores super detaljerede model racerbaner.

Store flotte modelbiler i skala 1/24 kan køre på banen som vi har bygget i træ, det giver en meget bedre kørselsoplevelse ligesom detaljerne er meget tydeligere på de store biler.

Jeres kunder kan uden videre køre på banen, de 2 spor giver rig mulighed for ræs og en indbygget mini computer tager tiden og tæller omgange, så hvis i ønsker at holde en konkurrence kan det også lade sig gøre.

Racerbanen kræver ca. 5 x 3,5 meters plads, selve banen fylder 310 x 155 cm. og har hele 24 meter spor i alt, med plads til kørere og tilskuere skal der være ca. 1 meter fri gulvplads på alle sider.

Plug and play, vi leverer og sætter op og sørger for at alt virker, der skal kun bruges en alm. stikkontakt med 230 volt.

Kontakt os for at høre om mulighederne, banerne kan lejes pr. dag, er det langtidsleje vil vi lave løbende vedligeholdelse og der vil være ekstra biler med så i er kørende hele tiden, Banerne vil altid blive leveret og opsat af os, ligesom vi også afhenter den, det er ikke muligt selv at transportere den.

Prislejet er kr. 3.000,- for første dag inkl. transport og opstilling, og kr. 1.000,- pr. efterfølgende dag. tillæg for transport over 50 km. fra Racefun.
Racefun startede med at leje racerbaner ud i 2006, de første mange år med plastik banerne som ikke altid var super gode og gav en noget blandet oplevelse, dem er vi gået bort fra og i dag kan man udelukkende leje vores egne specialfremstillede træbaner der er i en meget bedre kvalitet, desuden er de fuldt detaljerede med landskab og liv som vil få de fleste mennesker til at stoppe op og studere detaljerne.

Skal i holde en event kan i også komme til os og køre på vores megastore træbaner, vi har i racerbane centret 2 store baner der egner sig til grupper fra 4-32 personer.

Racefun’s 12 sporede plastikbane i 2006, Jason Watt brillierede med fornem kørsel.