Polterabend

Polterabends

med racerbane kørsel, er events der altid bringer skaber stemning og latter, alle kan finde ud af at køre en lille racerbil, tror de, men når der er mange andre på banen samtidigt og alle andre holder øje med en er det ikke altid lige let, hvem kører længst, hvem kører hurtigt og hvem falder mest af, der er nok af muligheder for at hovere eller blive til grin. En mega sjov oplevelse hvor alle kan være med, og det eneste sted man lovligt kan køre ræs og drikke samtidigt.

polterabend

I racefun sikrer vi at jeres racerbane event bliver afholdt professionelt, vi har kørt internationalt konkurrence løb i mange år og har 100% styr på at afvikle et race til jer som tilfredsstiller selv de bedste, vores udstyr er topprofessionelt og bygget til at modstå de ekstreme g-kræfter der opstår når i som kunder bliver overraskede over den voldsomme fart og ikke mindst acceleration og smadrer bilerne ind i hinanden eller i banekanterne.

polterabendt

Et racerbane event i Racefun ryster vennerne sammen og er et sikkert hit hos gommen. så tøv ikke med at booke et par timer til et grand prix og mød op i vores lokaler der oser af racing, i får lokalerne alene og derfor kan i bedre få løsnet op i stemningen når der ikke er andre kunder at tage hensyn til.

Grand prix

Vi kan tilbyde jer 2 forskellige typer Grand Prix’er, hvis i ikke er så mange men kun 4-8 personer kan vi køre et par løb på vores teknisk krævende 4 spors bane, den har med sin længde på 30 meter idèel længde til at man kan køre 2-4 personer af gangen uden at det virker tomt på banen, løbet vi sætter op afvikles på et par timer inkl. introduktion og drikke pauser.

Eller vi kan hvis i 6-24 personer tage et løb på den mega store 8 spors bane som med sine 41 meters længde fylder det samme som en pæn 3 værelses lejlighed. Her skal der bruges min. 6 personer for at kunne køre på banen da der er 4 områder der skal dækkes af af hjælpere som skal samle bilerne op når i falder af. (vores instruktør dækker 1 område.)
Løbet på den store bane tager ca. 2-3 timer afhængig at deltager antal.

Når i bestiller et arrangement så aftaler vi præcist hvornår og hvor mange i cirka bliver, hvis deltagerantallet holder bare nogenlunde så ser vi på dagen hvor mange der dukker op, og sætter løbet op efter det. Betaling foregår efter arrangementet som en samlet betaling med mindre andet er aftalt på forhånd, øl og vand købes i centret til rimelige priser ligesom der er mulighed for chips og chokolade.
Hvis i har behov for yderligere pause hos os inden i tager videre, f.eks. hvis i skal have noget at spise kan vi også aftale det, men lad os sætte tid af til det ved bestillingen, det koster ikke ekstra udover i selvfølgelig skal købe drikkevarerne hos os. Maden kan i selv medbringe eller bestille udefra, vi har ikke køkken.

Afvikling af løb foregår altid i 2 separate løb/runder, vi kører først det nogle kalder et opvarmningsløb, samme længde som næste runde, men her er det i lige skal lære at styre de lynhurtige racerbiler, og folkene omkring banen skal lære at sætte bilerne på igen i rask nok tempo.
Hvis man f.eks. er 12 mand så kører 6 af gangen og 6 sætter på, vi kører aldrig uden hjælperne er klar, da løbet bliver ødelagt såfremt man ikke har hjælpere. Løbet er også delt op så alle deltagere kører lige lang tid i hvert af sporene, dels for at udligne de forskelle der er på sporenes sværhedsgrad, men også fordi der altid vil være forskel på bilerne, det ændrer sig løbende eftersom motorskift og dækskift foretages af vores personale når det er nødvendigt.

Efter 1. gennemkørsel holdes en pause, tid til at få skyllet halsen, og få pulsen ned igen, den kan faktisk stige en hel del når man kører ræs, man tror det næppe før man har prøvet det, men man får sved på panden og i hænderne under et grand prix.
Under pausen bliver materialet gennemgået og det i har fået ødelagt bliver klargjort til næste løb.

Til 2. gennemkørsel blandes grupperne på ny og resultatet nulstilles så vi alle kan starte på en frisk,  i er helt sikkert utålmodige efter at få lov til at køre igen, og koncentrationen er helt i top. Alle kommer altså til at køre 2 hele løb og i sidste ende finder vi dagen vinder, nøjagtig som på Le Mans banen er den den der kører flest omgange der vinder, og hvis i som det ganske ofte sker er flere på omgangshøjde har vi fuldstændig styr på decimalerne, og kan uden problemer kåre en vinder.

Så tøv ikke fat telefonen og ring til os, eller send en mail en sms eller en besked på facebook, vi er klar til at finde en tid til jer og give jer et en super sjov oplevelse.

Vi holder åbent når I har tid, forudbestillinger modtages på E-mail: send en mail til os i racefun eller I kan ringe til os på 29 91 91 91 (Keld)
racerbane

Hvad siger kunderne?

Jimmy: Det er det sjoveste jeg nogensinde har prøvet, vi har bowlet, skudt med bue og pil, og alt muligt, intet slår det her.

Malene: Ja vi havde det smadder sjovt. Jeg var overrasket over at blive så grebet af det og hvor meget koncentration det krævede.
Jeg kommer helt sikkert tilbage – sikkert også i ikke arbejds-sammenhænge.

Lasse P: Det ligesom at blive 10 år igen,  f’ck det er mega sjovt og skal helt klart prøves igen.

Jens Ole: Waow jeg troede det ville blive kedeligt, men det her er helt klart dagens højdepunkt.

Martin S.: Jeg kan ikke få nok, nu det 3. gang jeg er her og det er stadig lige sjovt.

Martin P.: Underholdningen er helt i top, det er mega sejt.

Jimmy D.: Rigtig lækkert sted! Rigtig sjovt og Keld er verdensklasse

Christian H. Super sjovt. Skal absolut prøve igen.

Jacob de R.: Super fed oplevelse, helt klart fedt til en polter abend vi var 16.
2 heats. Vildt sjovt. Helt klart et besøg værd en anden gang.

Thorkild: Fedt sted, det kan godt være at bilerne var små, men racet var rigtig fedt.

Casper D.: Totalt i orden koncept, vi ses snart igen!

Jan E. : Hej Keld, Tak for et godt arrangement, vi hyggede os alle.

Connie J.: Tak for en hyggelig eftermiddag. Alle morede sig – så vi ses nok en anden gang.

Ivar: Det var ikke sidste gang du ser os, det er godt nok grineren det her.

Kevin: Hvem havde troet man kunne grine så meget.

Peter C.: Øh Ole hvilken bil kigger du på? (den forkerte)

Søren: Enhver mands drengedrøm

Henrik F. For sat** hvor er den stor, det er jo vanvittigt.

Claus og Nicolai: Hej Racefun, tak for en super aften, vi havde glædet os til at fejre vores fælles fødselsdagsfest med vennerne, besøget hos jer til opvarmning inden vi skulle hjem og spise og så en bytur hele natten, aldrig før har vi har så sjov en aften, alle vores venner grinede og nogle ligefrem græd af grin, under maden begyndte vi allerede at planlægge vores næste besøg hos jer og har aftalt at lave det til en fast årlig begivenhed.

Kenneth: Hold kæft det sjovt det her.